Услуги и развлечения

Конференции

 

Специално проектиран и оборудван, удобен за провеждане на всякакъв вид срещи, конференции, семинари и тържества.

Конферентен център Марина Кейп предлага:

  • Зала 1 – 350 места

  • Зала 2 – 120 места

  • Шест зали с по 50 места

  • Възможност за различна конфигурация на местата – „театрална”, тип „класна стая”, „П-образна”, „кръгла маса” и др.

  • Интернет достъп

 

Просторните фоайета на центъра са идеално място за кафе-пауза и кетъринг. За вашия бизнес обяд или вечеря на разположение е ресторант „Фарът,” свързан чрез топла връзка със Зала 1. Нашият екип ще ви помогне при всяка стъпка от организацията на събитието.

Спа и фитнес 

 

Спа центърът на Марина Кейп предлага лечебни и релаксиращи процедури, които тонизират тялото и сетивата и възраждат силите и желанията.

Ще се насладите на лукс и комфорт, индивидуално внимание и професионална грижа. Може да си подарите един час, следобед или цял ден в нашата Термална зона, арома масаж, пречистваща и успокояваща грижа за лицето, релаксиращ СПА пакет. Тук е царството на удоволствията, вие решавате кое от тях да изберете.
 

Марина Кейп предлага най-модерно оборудвания фитнес-център в района. Центърът разполага с над 50 уреда с марката Life Fitness – световен лидер във фитнес-оборудването, както и с различни зони за кардио и силови уреди. Тук можете да влезете във форма или да поддържате фигурата си.

За начинаещите във фитнес-изкуството – съвети от инструктор как да подчините уредите на идеята за стегнато и красиво оформено тяло.

Детски център

В Марина Кейп знаем, че децата не споделят порива на възрастните към целодневно припичане на слънце. Затова ви предлагаме истинско детско царство с всички чудеса - независимо дали искате децата ви да тичат в парка или да си играят на закрито.

 

Комплексът разполага с детски център, където без ограничения децата могат да се забавляват под наблюдението и грижите на нашите специалисти. През това време родителите могат да се посветят изцяло на себе си и своята почивка.

Комплексът предлага и всичко необходимо за грижата за най-малките, което го превръща в перфектна дестинация за първата почивка на вашето бебе.

Скуош

Марина Кейп предоставя още една възможност да сте състезател в антистресовия спорт на световния бизнес елит - скуош.

 

Марина Кейп има два корта за скуош - единствените в региона, лицензирани от Българската федерация по скуош. Тук се провеждат много турнири за деца и възрастни, а през лятото има обучения и курсове от най-добрите треньори в България.

 

Скуошът е перфектно съчетание между динамичен спорт и забавление, което освобождава тялото от напрежението и нервите - от стреса.

IT Hub & Coworking  

Очаквайте скоро!

Новини и събития

 

Предстои обновление.

© 2019 Марина Кейп | Всички права запазени.